Ucuz CPAP cihazını nasıl temin edebilirim?

Öncelikle ‘Ucuz CPAP’ derken neyi kastediyoruz? 

CPAP cihazının sadece fiyatını referans alıyorsanız; sizin için sadece ucuz olması her şeyden önemliyse, en ucuz CPAP cihazını bulmak için birçok alternatifiniz var. 

Kullanılmış, garantisi olmayan 2. el CPAP satışı yapan internet sitelerine başvurabilirsiniz. Yurtdışında üretimden kalkmış olan modellerin de, bizdeki gibi sağlık sektöründe denetimlerin tam yapılamadığı, tedavi standartlarındaki belirsizliğin devam ettiği ülkelerde müşteri bulabilmesi daha kolay olmaktadır. Bir de Amerika’daki internet sitelerinden CPAP temin etmeye çalışabilirsiniz. Uzakdoğu üretimi CPAP cihazları da bilimsel yeterlilikleri test edilmemiş olmalarıyla birlikte ucuz alternetifler sunmaktadır. 

Yukarıda saydığımız tüm bu seçenekleri deneyerek zaman ve para kaybetmenizi kesinlikle önermiyoruz. Çünkü alacağınız cihaz her şeyden önce bir ev aleti değil bir tedavi cihazıdır ve tüm gece boyunca bu cihaz üzerinden nefes alıp vereceksiniz. Özellikle otomatik modları olan bir PAP cihazını bu tür riskli tedarikçilerden temin etmenizi kesinlikle önermiyoruz.

Bizim anladığımız anlamda ‘Ucuz CPAP’ cihazı demek; bilinen bir marka, bilimsel çalışmalarla etkinliği kanıtlanmış, cihaz modeli seçenekleri, konfor modu seçenekleri ve bolca maske seçenekleri olan bir ürün tespit ederek bu ürünün Türkiye yetkili satıcısıyla temasa geçerek size en yakın olan bayisini ve en iyi fiyata nasıl temin edeceğinizi danışmanız. Şimdi sıra ilgili yetkili firmaya gidip, istediğiniz kadar pazarlık yaparak, mümessil firmanın garanti belgesi ile birlikte aldığınız cihaz, bize göre sizin almanız gereken en ucuz CPAP cihazıdır. 

Piyasada elbette daha düşük fiyata bulabildiğiniz PAP cihazları vardır. Önemli olan bu cihazların niçin daha ucuz olduklarını düşünmeli ve bir sağlık cihazı alırken araştırmadan acele karar vermemeliyiz. 

X PENCEREYİ KAPAT X